Juhla tuolit / Bankettituolit

Juhla tuolit / Bankettituolit


Me täällä Nordica Designilla tarjoamme sinulle laajan valikoiman tuoleja juhlasaleihin ja banketteihin. Meillä on tuoleja, joiden istuimet löytyvät erilaisissa väriyhdistelmissä ja materiaaleissa, jotta sinun on helppo yhdistää ne muun koristelun kanssa. Jos valitset värillisen tuolin esimerkiksi vihreänä, punaisena tai sinisenä on sinulla mahdollisuus viedä huoneen väritystä eri suuntiin, joka voidaan sitten sovittaa kukkien ja pöytäliinojen kanssa. Tästä syystä kannattaa ottaa huomioon lattian tai maton, kuten myös tapettien ja verhojen väritys, kun valitset tuoleja juhlahuoneistoon. Kaikki tämä auttaa luomaan yhtenäisen kokonaisuuden, jossa mikään ei pomppaa liikaa esiin tai häiritse silmää.juhla tuolit

Jos kyseessä on juhlavampi tilaisuus, kuten häät, merkittävä syntymäpäivä, kastejuhla tai vuosipäivä, on yleensä tapana tarjota usean ruokalajin illallinen. Tästä syystä valittujen tuolien ei tarvitse ainoastaan sopia sisustuksen väreihin ja muotoihin, vaan myös olla mukavan kutsuvia, jotta vieraat voivat iloisin mielin istua ja syödä sekä nostaa maljan hyvien ystävien kunniaksi. Meiltä löydät kaikkea yksinkertaisemmista, tyylipuhtaista vaihtoehdoista aina nahalla päällystettyihin, käsivarsituellisiin puutuoleihin. Valitse sen mukaan, haluatko vaihdettavat kalusteet yhtä tiettyä tapahtumaa varten vai tarvitsetko pidempiaikaisen ratkaisun, jossa kalusteet ovat yhtä tyyliä, joka sopii useisiin tapahtumiin. Riippumatta siitä, minkälaista tyyliä suosit, löydät sen varmasti verkkokaupastamme. Meillä on pitkä kokemus kalusteiden toimittamisesta sekä julkisiin että yksityisiin tiloihin. Etumme on tarjota ainoastaan parhaita tuotteita – parhailla hinnoilla. Tämä on tuonut meille monta tyytyväistä asiakasta vuosien varrella.

Kun valitset verkkokaupassa asioimisen, on sinun mahdollista rauhassa vertailla eri valmistajia, malleja sekä hintoja, jotta löydät itsellesi parhaan vaihtoehdon. Voit myös vilkaista muita osastojamme löytääksesi sopivan pöydän, joka käy yhteen valitsemiesi juhla- ja bankettituolien kanssa. Ehkäpä voit luoda myös sohvanurkkauksen juhlahuoneistoon lounge-sohvillamme tai kalustaa terassin jollain ulkohuonekaluistamme joita meillä on tarjolla. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä.

Go to Top