Myydyimmät • Kahvilakalusteet

Kahvilakalusteet

Suomen kahvikulttuuri on ainutlaatuinen ja me Nordica Designilla olemme sen innokkaita kannattajia. Meillä on suuri valikoima, jossa on paljon vaihtelua kahvilakalusteita etsiville. Täältä löydät erityylisiä tuoleja, pöytiä ja moduulisohvia klassisista kahvilakalusteista moderneihin, minimalistisiin malleihin.kahvilakalusteet

On tärkeää, että kahvilassa on miellyttävä tunnelma, joka houkuttelee asiakkaita palaamaan. Otimme tämän huomioon tuotevalikoimaamme rakentaessa. Täältä löydät moderneja ja laadukkaita kahvilakalusteita, jotka luovat kodikkaan tunnelman ja ovat myös mukavia istua pitkäänkin. Meidän kahvilatuolimme on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten puusta, muovista tai metallista, ja monissa niistä on mukavat kangas- tai nahkatyynyt. Meiltä löydät huonekaluja eri väreissä. Tuotteemme ovat suunniteltu vastaamaan erikoisiakin vaatimuksia, jotka vaihtelevat pienistä puutarhakahviloista suurempiin moderneihin sisätilakahviloihin. Kahvilakalusteet, jotka ovat kestäviä ja helppo nostaa, auttavat niiden puhdistamista, liikuttamista sekä tuolien ja pöytien pinoamista – ja juuri näitä löytyy tuotevalikoimastamme.

Meiltä Nordica Designilta löytyy elegantisti suunniteltuja puisia tuoleja, värikkäitä ja kauniisti muotoiltuja muovituoleja sekä kevyitä ja kestäviä metallituoleja. Joitakin malleja voidaan käyttää myös ulkona. Tutustu myös klassisesti muotoiltuihin moduulisohviimme, jotka antavat tilaan aitoa vanhan ajan kahvilan – tai Yhdysvaltain 50-luvun tuntua. Moduulisohvat on helppo järjestää eri tavoin niin moneksi eri istumapaikaksi kuin tarpeellista. Voit valita modernin tai klassisen sohvamoduulin. Valikoimassamme on monenlaisia materiaaleja ja värejä, joten sinun on helppo löytää sohvia, jotka sopivat muuhun sisustukseen.

Meidän kahvilapöytiämme löytyy useissa eri malleissa ja kokoluokissa. Yhteistä niille kaikille on, että ne on helppo puhdistaa ja valmistettu kestävistä materiaaleista. Meillä on valikoimassamme kaikkea pienistä pyöreistä pöydistä, jotka sopivat täydellisesti pieniin tiloihin aina suuriin, kestäviin huonekaluihin, jotka toimivat hyvin suuria ryhmiä kestitsevissä tiloissa.

Nordica Designilla on kattava ja monipuolinen tuotevalikoima, joka sopii kaikenlaisille yrityksille. Olemme keskittyneet tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat kustannustehokkaasti houkuttelevia. Katsele ympärillesi verkkokaupassamme ja tutustu tarjontaamme. Koska sinä asiakkaana olet meille tärkeä, olemme investoineet nopeisiin ja luotettaviin toimituksiin. Haluamme, että olet yhtä tyytyväinen kuin vanhatkin asiakkaamme. Kannattaa ottaa yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaamme, jos sinulla on kysyttävää – he auttavat sinua löytämään tarvitsemasi. Tarjoamme sinulle palvelua, laatua ja kilpailukykyisen hinnan – ja kyvyn muuttaa kahvila keitaaksi, jota vieraat etsivät.