Kahvilatuolit

Kahvilatuolit


Onko sinulla kahvila, johon etsit sisustusta? Olet tullut oikeaan paikkaan. Meillä Nordica Designilla on suuri tarjonta kahvilatuoleja hyvin kilpailukykyiseen hintaan. Viimeisten 20 vuoden aikana on kahvilatrendi levinnyt kulovalkean lailla Suomeen. Tämän trendin olemme Nordica Designilla todella ottaneet omaksemme, tarjoamalla sinulle suuren valikoiman laatuhuonekaluja riippumatta siitä, onko kahvilasi sivukadun pieni ja leppoisa paikka, tai kuuluuko yrityksesi johonkin suurista ketjuista.kahvilatuolit

Kahvilaasi pitäisi leimata se, mitä tarjoat ja millainen on kohdeasiakaskuntasi. Kun tarkasti mietit, minkälaisen tunnelman haluat välittää ja miltä asiakkaistasi tuntuu, kun he vierailevat kahvilassasi, antaa se suunnan sille, millaisia kalusteita valitset. Tarjoatko vain kahvia ja kahvileipää vai kuuluuko menuun myös ruoka? Tämä on ratkaiseva tekijä siinä, millaisia kahvilatuoleja olet hakemassa. Voit esimerkiksi panostaa korkeisiin pöytiin ja niiden kanssa yhteensopiviin tuoleihin, tai viihtyisään nurkkaukseen ja yhdistellä kauniita sohvia tavallisten tuolien kanssa. Riippumatta siitä, minkä tyylisiä kahvilatuoleja haet, olet tullut oikeaan paikkaan: Nordica Designilta löytyy sinulle sopivia tuoleja, erittäin edulliseen hintaan.

Oletko ajatellut uudistaa ja kohentaa kahvilaasi? Tarvitsetko neuvoja ja vinkkejä? Kahvilayrityksen tuoleissa on se etu, ettei niiden aina tarvitse olla samanmallisia ja samaa tyyliä. Kahvila voi täysin ilman ongelmaa yhdistellä pyöreitä ja neliskanttisia pöytiä ja erityylisiä tuoleja ja tällä tavalla luoda ainutlaatuisen tunnelman. Kahvilasi voi käyttää hyödykseen erilaiset kahvilan osat tai istuinryhmät yksinään istuville vieraille, jotka haluavat lukea lehteä tai naputella tietokonetta rauhassa, sekä erityyppisiä pöytiä ja tuoleja sille osalle kahvilaa, jossa vieraiden odotetaan seurustelevan keskenään. Voit jopa esitellä mahdollisuuden seistä korkean pöydän ympärillä syvässä nojatuolissa istumisen sijaan. Jos sinulla on lupa ja mahdollisuus tarjoilla myös kahvilan ulkopuolella, kannattaa se pitää mielessä kun valitset kalusteita. Nordica Designilla on suuri valikoima erilaisia kahvilatuoleja – tutustu valikoimaan täällä. Osaava henkilökuntamme on tietenkin käytettävissäsi jos tarvitset apua. Monet tyytyväiset asiakkaamme, jotka ovat valinneet Nordica Designin, tekevät meistä yhden markkinoiden parhaimmista kahvilahuonekalujen toimittajista.

Go to Top