Tervetuloa Nordica Designiin – skandinaavista laatua oikeaan hintaan!

Perustamisvuodestamme 2016 lähtien olemme toimittaneet erinomaisia kalusteratkaisuja täydellisellä yhdistelmällä skandinaavista laatua, kilpailukykyisiä hintoja ja nopeaa, luotettavaa palvelua. Meistä on tullut myös merkittävä toimija kalustealalla, ja meillä on vahva läsnäolo Skandinaviassa Baltian maissa, Isossa-Britanniassa ja Italiassa.

Tiimimme laaja kokemus HORECA-alalta ja muista julkisista ympäristöistä on antanut meille mahdollisuuden ymmärtää tällaisten tilojen ainutlaatuisia tarpeita, minkä ansiosta voimme luoda kalusteita, jotka täyttävät kaikki vaatimuksesi niin toiminnallisuuden, kestävyyden kuin esteettisyyden osalta.

Pitkä kokemuksemme suunnittelusta on kaiken tekemämme keskiössä. Tuotteissamme näkyy elegantin suunnittelun ja huipputason kädentaitojen saumaton yhdistelmä, joten saat erinomaisia tuotteita oikeaan hintaan. Kaipaatko räätälöityä mallia? Meiltä löytyy asiantuntijuus ja resurssit, joiden avulla visiosi saadaan toteutettua.

Jotta voisimme tarjota kilpailukykyisimmät hinnat, tarjoamme mahdollisuuden hankkia kalusteet suoraan tehtaalta, jolloin välistä poistuvat tarpeettomat välikädet ja kustannukset. Tämä takaa myös sen, että tuotteemme toimitetaan haluamaasi paikkaan nopeasti, jolloin saat vietyä projektisi eteenpäin sulavasti ja tehokkaasti.

Olemme omistautuneita asiakkaillemme, ja meille laatu on asia, josta ei tingitä. Mielenrauhan takaamiseksi jokainen Nordica Designilta ostettu tuote sisältää kolmen vuoden takuun julkisissa ympäristöissä.

Valitse meidät luottokumppaniksesi, niin luodaan yhdessä inspiroivia ympäristöjä, joiden kalusteissa yhdistyvät tyylikkyys, kestävyys ja arvo. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin voimme keskustella projektisi vaatimuksista. Anna meidän toteuttaa visiosi.