Moduulisohvat

Moduulisohvat


Tästä kategoriasta löydät moduulisohvatarjontamme – meillä on kaikkea klassisista malleista, jotka sopivat täydellisesti retrokahviloihin, elegantteihin klassikoihin, jotka sopivat erinomaisesti gourmetravintoloihin. Selaa tarjontaamme alapuolella ja löydä sohva, joka sopii sinun yritykseesi. Tarjoamme korkealaatuisia huonekaluja kohtuullisin hinnoin. Tämä yhdessä nopean toimituksen kanssa tekee meistä lyömättömän verkkokaupan. Moduulisohvamme tulevat maamme parhailta valmistajilta ja sekä asennuksen, värivalikoiman että materiaalin laatu on korkea.moduulisohvat

Moduulisohvamme löytyvät kaikissa kuoseissa, materiaaleissa ja tyyleissä. Täältä löydät taatusti jotain, joka on toiveittesi mukaista, ja joka voidaan helposti yhdistellä saman sarjan muiden osien kanssa. Hienointa on tietysti, jos koko toimitilasi on samaa tyyliä, jos esimerkiksi vastaanottotilassa ja ruokasalissa on saman sävyiset huonekalut samassa väriskaalassa. Toimivien moduulisohviemme kanssa tämä ei ole mikään ongelma, ja samoja osia voidaan käyttää hyödyksi sekä luomaan vastaanottotilan kalustus kuin myös dynaaminen kokoontumistila kahvilaasi, tai erillisiä istuimia tai looseja ravintolaasi tai baariisi. Vain sinä ja toimitilasi asetatte rajat, tuotteitamme voi yhdistellä miltei loputtomiin, ja luoda lukuisia jännittäviä kombinaatioita, jotka tekevät juuri sinun toimitilastasi ainutlaatuisen ja persoonallisen.

Moduulisohvat rakentuvat erilaisista osista. Osat yhdistetään kokonaisiksi sohviksi ja tämän etuna on, että osat saa myös helposti erilleen ja yhdistettyä uusilla, jännittävillä tavoilla joka sopii muuttuvaan miljööseen ja osallistuu toimitilasi pitämisen raikkaana ja modernina. Erityyppiset huonekalut ovat toivottuja vuodenajasta riippuen, ja moduulisohvasi voi muuntaa sopimaan sekä kesä- että talvisisustukseen parhaalla mahdollisella tavalla. Ennen kuin teet tilauksesi, tarkista, että olet mitannut tilan, johon haluat asettaa moduulisohvan. Tarjoamme metrihinnan ja sohvat valmistetaan täysin sinun toiveittesi mukaan. Jos sinulla on kysymyksiä, auttaa osaava Nordica Designin henkilökuntamme sinua mielellään löytämään oikean sohvan juuri sinun toimitilaasi ja yrityksellesi.

Go to Top