Pöytälevyt

 • Melamine

   40
  Lisätiedot
 • Table Top

   35
  Lisätiedot
 • Lisätiedot
 • Lisätiedot
 • Lisätiedot

Ylelliset Pöytätasot Ravintoloille, Kahviloille, Konferenssitiloille ja Julkisille Tilaisuuksille

Etsitkö täydellistä pöytätasoa ravintolaasi, kahvilaasi, konferenssitilaasi tai julkiseen tilaan? Älä etsi enää! Nordica Design on luotettava kumppanisi, kun tarvitaan ylellisiä, kestäviä ja edullisia pöytätasoja, jotka on suunniteltu sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Pöytätasot ovat jokaisen istumapaikan sydän ja sielu. Ne ovat ratkaisevassa asemassa asiakkaiden mukavuuden ja yleisen tunnelman kannalta. Räätälöidyt pöytätasomme on suunniteltu intohimolla ja huolella, ja pyrimme täyttämään korkeimmat laatu- ja tyylinormit.

Miksi valita meidän pöytätasomme?

 1. Ylellisyys ja Eleganssi: Pöytätasomme huokuvat ylellisyyttä ja eleganssia, jotka nostavat ympäristösi uudelle tasolle. Olipa tyylisi sitten moderni tai klassinen, meiltä löytyy jotain makuusi sopivaa.
 2. Kestävyys: Ymmärrämme kestävien ratkaisujen merkityksen. Pöytätasomme on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat kestävyyden ja kestävyyden ajan mittaan.
 3. Monipuolisuus: Olipa tarpeesi pöytätasolle sisätiloissa tai vaikeissa ulko-olosuhteissa, meillä on sopivia vaihtoehtoja. Tasoemme on suunniteltu kestämään erilaisia sääolosuhteita.
 4. Edullinen Ylellisyys: Olemme ylpeitä kilpailukykyisistä hinnoistamme pöytätasoillemme kompromissitta laadusta. Uskomme, että ylellisyyden ei tulisi olla saavuttamattomissa.
 5. Nordica Design: Yrityksemme on synonyymi erinomaiselle asiakaspalvelulle ja luotettavuudelle. Olemme omistautuneet luomaan huippuluokan ratkaisuja pöytätasotarpeisiisi.

Valitse Nordica Design pöytätasoillesi ja anna meidän auttaa sinua luomaan ympäristö, joka tekee vaikutuksen asiakkaisiisi ja säilyy ajan mittaan. Ota yhteyttä meihin tänään ja ota ensimmäinen askel kohti täydellistä istumiskokemusta!

Go to Top