Myydyimmät • Ravintolakalusteet

Ravintolakalusteet

Meiltä Nordica Designilta löydät kattavia ja monipuolisia ravintolakalusteita. Meillä on monen vuoden kokemus kalusteiden toimittamisesta sekä julkiselle että yksityiselle sektorille. Mottomme on panostaa laatuun, mutta myös tarjota asiakkaillemme edullisia tuotteita. Uskomme, että ravintolavierailu on kokemus, eikä vain pikakäynti nälän helpottamiseksi. Tilan yleisvaikutelma, kun tuleva asiakas on vasta katsellut ikkunasta tai ovesta sisään, on tärkeä, koska se houkuttelee astumaan peremmälle ja luo tunteen ja ilmapiirin, mitä vieraalle tarjotaan ruoan ja palvelun ohella. Tämä on mielessämme, kun valitsemme tuotevalikoimamme.kahvila ravintolakalusteet

Huonekalujen valinnalla on tärkeä merkitys sen kannalta, että tilan ilmapiiri on ainutlaatuinen ja ikimuistoinen. Ravintolan sisustus houkuttelee asiakkaita nauttimaan ruokaa miellyttävässä ympäristössä. Usein asiakkaat viihtyvät mukavassa ympäristössä pidempään, ja puolestaan tämä johtaa monesti siihen, että he tilaavat myös jälkiruokaa, kahvia tai drinkkejä.

Voimme tarjota kaikkea ylellisistä pehmustetuista tuolimalleista aina tyylikkäihin sarjoihin. Mitä valitset, on täysin omien mieltymystesi, yrityksesi ulkonäön ja tarjoamasi palvelun mukaista. Ennen ravintolakalusteiden tilaamista kannattaa miettiä, haluaako raskaampia, tyylikkäitä kalusteita vai moderneja, kevyempiä kalusteita. Jopa tekstiilit ja seinien värimaailma sekä lattiamateriaali vaikuttavat ravintolakalusteiden valintaan.

Ravintolakalusteita ostettaessa ei riitä, että keskittyy löytämään muutamia tuoleja ja pöytiä. Kalusteiden tulisi olla toimivia sekä asiakkaiden että henkilökunnan kannalta. Voit saavuttaa ihanan kodikkaan ilmapiirin moduulisohviemme ja nojatuoliemme avulla.

Ravintolakalusteiden sijoittelu on tärkeä yksityiskohta, joka sinun tulisi valita huolellisesti. Kuinka montaa vierasta aiotte palvella ravintolassa? Miten voit sijoittaa huonekalut niin, että henkilökunnan on helpompi tarjoilla? Saavatko asiakkaat riittävästi yksityisyyttä samalla, kun käytät koko liikkeesi tilan tehokkaasti? Me mittaamme ravintolakalusteemme tarkasti, jotta sinun on helpompi suunnitella asettelua.

Olet erittäin tervetullut meille Nordica Designiin, jossa voit rauhassa valita laajasta valikoimasta tyylikkäitä ja käytännöllisiä ravintolakalusteita, jotka sopivat kaikenlaisiin ravintolaympäristöihin. Etsitpä vinkkejä ja neuvoja, tai jos tarvitset vastauksia kysymyksiin, henkilökuntamme auttaa sinua mielellään. Me Nordica Designissa olemme täällä sinua ja tarpeitasi varten.