Ravintolapöydät

Ravintolapöydät


Jos etsit ravintolapöytiä, olet tullut oikeaan paikkaan – Nordica Designilla löytyy suuri valikoima erikokoisia ravintolapöytiä, eri väreissä ja materiaaleissa. Samassa tahdissa, kun suomalaisten ravintolassa käynti kasvaa, kasvaa myös ravintoloiden lukumäärä vakaasti. Tästä syystä on myös yhä tärkeämpää, että ravintolat luovat tunnelman ja miljöön, joka houkuttelee asiakkaita viikosta toiseen, eikä useinkaan enää riitä, että vain tarjoaa hyvää ruokaa. Jos johdat ravintolaa, kannattaa luoda konsepti, jossa ruoka, sisustus sekä tunnelma kulkevat käsi kädessä, ja tässä kohtaa tulee Nordica Design kuvaan mukaan. Meillä on laaja valikoima pöytiä, tuoleja ja sisustuselementtejä ja autamme mielellämme sinua löytämään juuri oikeat kalusteet ravintolaasi.ravintolapöydät

Juuri pöydät ovat ravintolassa tärkeitä ja niiden pitää olla vakaita ja tarpeeksi suuria, jotta niille mahtuvat lasit, aterimet ja lautaset ilman että vierailla on liian ahdasta ruokailla. Kaikkien ravintoloiden onkin viisasta ajatella tarkkaan läpi, millaista pöytää miettii ja minkälaista materiaalia suosii. Valkoinen, musta vai puunvärinen pöytä, neliskanttinen vai pyöreä? Kokeilemalla erityyppisiä pöytiä, voidaan huonetta ja kalustusta muunnella, ja ravintolalla voi olla monta ulkoasua ja luonnetta. Jos haluat panostaa moniin asiakkaisiin, jotka istuvat hieman ahtaammin, on fiksua valita pienempiä, kapeampia pöytiä kevyemmästä materiaalista, kun taas pienten ravintoloiden kannattaa valita vakaampia pöytiä, jotka kutsuvat nauttimaan pidemmästä istumisesta ja useammista ruokalajeista. Jos sinun tarvitsee vaihtaa kuluneita pöytälevyjä, meillä on uusia vaihtoehtoja melamiinista. Yhteistä sekä ravintolapöydillemme että pöytälevyillemme on, että ne ovat kulutusta kestäviä ja helppo pitää puhtaana.

Nordica Design on erikoistunut tarjoamaan korkealaatuisia ravintolahuonekaluja erittäin edullisin hinnoin. Meillä on lisäksi paljon pöytiä joista valita, mikä yhdessä hyvän palvelun sekä nopean ja sujuvan toimituksen kanssa tekevät meistä erinomaisen toimittajan, jonka kanssa tehdä yhteistyötä. Myöskin osaava henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiisi. Pöydän valitseminen ravintolaasi on tärkeä päätös ja Nordica Design on luonnollinen yhteistyökumppani koko päätösketjun ajan.

Go to Top