Baarijakkarat

Baarijakkarat


Nordica Designilla on pitkä sekä huomattava kokemus julkisten tilojen huonekaluista, ja me tarjoamme laajan valikoiman baarijakkaroita erityyppisiin alan yrityksiin. Jos sinun on vaikea valita, auttaa osaava henkilökuntamme mielellään, ja kuten aina, tarjoamme korkealaatuisia kalusteita erittäin kilpailukykyisin hinnoin.

Pelkästään hyvä konsepti ei riitä asiakkaiden houkuttelemiseksi baariisi. Se houkuttelee asiakkaita myös sisutuksella, joka toivottaa tervetulleeksi ja moni asiakas valitseekin missä baarissa vierailee sen perusteella, mitä ovat nähneet, kun ovat vilkaisseet sisään ikkunoista ja saaneet positiivisen vaikutelman paikasta. Kannattaa siis ajatella tarkasti, minkälaisen tunnelman haluat baarin välittävän, jotta valitsemasi tuolit sopivat samaan tyyliin. Baarituoleilla pitää olla hyvä istua ja samanaikaisesti niiden tulee kutsua seurusteluun ja keskusteluun. Meiltä Nordica Designilta löydät aina korkealaatuiset tuolit, jotka sopivat juuri sinun baariisi edullisin hinnoin.baarijakkarat

Tuolit ovat tärkeä osa sisustusta ja se, minkälaisia tuoleja valitset, kertoo paljon siitä, minkälaista tunnelmaa olet hakemassa ja millaisia signaaleja haluat lähettää asiakkaillesi. Vakaat tummasävyiset puutuolit luovat rustiikin tunnelman ja sopivat hyvin esimerkiksi pubeihin tai sporttibaareihin, kun taas valkoisesta nahasta valmistetut korkeat jakkarat viestivät luksuksesta. Mieti, millaisen vaikutelman haluat baarin antavan ja minkä tyyppisiä asiakkaita haluat houkutella ennen kuin teet valintasi.

On tietenkin mahdollista myös sekoittaa tyylejä ja yhdistellä malleja oman maun mukaan, ja erilaisia tuoleja onkin hyvä käyttää saman toimitilan sisällä. Ehkäpä korkeat, klassiset baarijakkarat sopivat juuri baaritiskin viereen, jossa asiakkaat voivat ottaa muutaman oluen, kun taas matalammat tuolit tai sohvat pöytineen sopivat paremmin asiakkaille, jotka haluavat istua hieman pitempään seurueensa kanssa. Tärkeä kysymys on myös, tarjoatko ruokaa tai muuta haukattavaa. Muutama korkea pöytä baarituoleineen voivat olla erinomainen täydennys. Vaihtelu auttaa sinua luomaan dynamiikkaa liikehuoneistoosi, joten kannattaa katsastaa koko valikoimamme, jottet jää paitsi mistään. Riippumatta siitä, mitä olet etsimässä, löydät sen täältä meiltä Nordica Designilta.

Go to Top