Myydyimmät • Juhlakalusteet

Juhlakalusteet

Kauniin ja kodikkaan juhlavan tunnelman luominen vaatii oikeat huonekalut. Me Nordica Designilla olemme alan asiantuntijoita. Meillä on kalusteita, joilla voit luoda juhlatilan, joka antaa vieraille ikimuistoisen kokemuksen. Meillä on laadukkaita ja puhdaslinjaisia pöytä- ja tuolimalleja, joiden avulla voit tehdä huoneesta kuin huoneesta lumoavan paikan.juhlakalusteet

Kun sisustat juhlatilaa, on monia asioita, joita sinun täytyy harkita. Esimerkiksi on tärkeää panostaa huonekaluihin, jotka voidaan helposti mukauttaa eri tarpeisiin. Juhlakalusteet sopivat sekä viralliselle lounaalle kuin vastaanotolle ja gaalaillalliselle. Vaikka kalusteiden pitäisi olla ylellisiä ja levittää arvokasta tunnelmaa juhlasaliin, on niiden oltava myös käytännöllisiä ja kestäviä. Haluat kalusteita, joita voi liikutella nopeasti ja helposti ja ovat vaivattomia järjestää eri tavoin. Tuolien on oltava kestäviä, ja sekä pöytien että tuolien on oltava helppoja puhdistaa. Tietenkin juhlakalusteiden täytyy olla myös mukavia, jotta vieraat voivat rentoutua ja istua mukavasti pitkän aikaa.

Meillä on niin sanottuja kokoontaitettavia pöytiä, jotka on helppo taittaa ja joita voidaan helposti käyttää ylimääräisinä pöytinä. Ne vievät vähän tilaa säilytettäessä ja ne on helppo nostaa esiin tarvittaessa ja koristella. Voit esimerkiksi panostaa pyöreisiin kokoontaitettaviin, nurkkaan asetettaviin pöytiin, joita voidaan käyttää muun muassa tarjoilussa. Meillä on myös mukavia buffetpöytiä ja kulmapöytiä, joita voidaan asetella eri puolille juhlatilaa. Valikoimastamme löytyvät pöydät on saatavana useissa eri kokoluokissa ja puulajeissa – myös muovista valmistettuna.

Mieti, mikä on sinulle paras pitkän aikavälin investointi ja tutustu valikoimaamme. Nordica Designilla on runsaasti tuoleja eri hintaluokissa ja eri malleissa, joten voit löytää kaiken tarvitsemasi moderneista juhlatuoleista alumiinisiin, perinteisempiin tuoleihin. Valittavana on useita värejä ja kuvioita tuolin istuimiin. Meillä on myös tuolinpäällisiä, jotka voivat olla hyvä sijoitus, sillä ne sekä suojaavat tuoleja että tarjoavat mahdollisuuden muuttaa tuolin ulkonäköä nopeasti ja helposti väriä vaihtamalla.